Back to top medicaltime.bg

Благотворителен базар за стари дрехиВсеки, който иска да даде нов живот на старите си дрехи, може да направи това като ги даде на СКРИН. Mожеш да се включиш в кампанията като попълниш форма за куриер в сайта ни и посочиш, че искаш да дариш печалбата си за кампанията: https://skrin.bg/заявка-за-куриер
➡️ За да подкрепиш кампанията, се съгласяваш твоята печалбата от продадените дрехи да бъде пренасочена към дарителската кампания. Всеки път, когато твоя дреха се продаде, фондът на кампанията се увеличава със стойността на печалбата, която ти би получил. 
➡️ Дрехите се обработват и качват в онлайн магазина на СКРИН (https://skrin.bg). 
➡️ Ако искаш да се сдобиеш с нова дреха, можеш да поръчаш онлайн или да посетиш периодичните базари на СКРИН, подкрепяйки и кампанията. Всяка дреха, която е част от кампанията, ще бъде обозначена в сайта. 


 
➡️ На 28-ти и 29-ти септември е финалът на кампанията със специален базар в @cush.bar, където ще изложим всички дарени дрехи и всеки ще може да дойде и да се сдобие с нова находка на място.

Всички събрани средства ще бъдат дарени на ЗАЕДНО В ЧАС и ще бъдат насочени към насърчаване на учителите, които искат да останат в училище и след участието си в програмата. Нека помогнем на децата да получат по-качествено образование, за да могат да променят света един ден! Включи се още сега на https://skrin.bg/стари-дрехи-за-качествено-образование

"И ние от СКРИН и Заедно в час / Teach for Bulgaria вярваме, че най-малките ще променят света към по-добро, ако им дадем равен шанс за качествено образование. Ето защо комбинираме усилията си в създаването на кампанията "СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ", споделят организаторите.

Източник: https://www.facebook.com/events/378631919664059/