Back to top medicaltime.bg

Топ мамологът проф. Елена Александрова ще преглежда в БургасЕдин от най-известните мамолози в България - проф. д-р Елена Александрова ще преглежда в университетска болница "Дева Мария" в Бургас. Началникът на отделението по мамология и реконструктивна хирургия в софийската онкология ще преглежда на 1 февруари, а часове вече могат да бъдат запазени на тел. 056/ 89 62 62.

Научните интереси на проф. д-р Александрова са в сферата на органосъхраняващото лечение при ранния карцином на млечната жлеза, реконструктивни операции при рак на млечната жлеза,  нови техники за интраоперативно стадиране и лечение на регионалните лимфни възли. Специалистът има десетки научни участия на конгреси и конференции в страната и чужбина и над 140 научни трудове в областта на хирургичното лечение на туморите на млечната жлеза- публикации в наши и чужди списания, дисертации, монографии и доклади.

ЧЕТЕТЕ ТОП ИНТЕРВЮ С ПРОФ. АЛЕКСАНДРОВА ТУК!

Ръководител е на съвместно проучване на Националния Онкологичен Център и Националния Център по Хематология и Кръвопреливане, София на тема „Клинично значение на микрометастазите в костния мозък на болни с начален рак на млечната жлеза.“

УСТНИ ЗА ЦЕЛУВАНЕ
14.09.2020 13:40:56

УСТНИ ЗА ЦЕЛУВАНЕ

3