Back to top medicaltime.bg

Как да преборим празничния махмурлук?

ЧУДОТО НА ТЕЧНИЯ ХЛОРОФИЛПразници са и се случва да прекалим - с храни и напитки. Понякога винцето идва в повече и главата на следващия ден тежи. Организмът се окислява от тежките храни и прекаленият прием на месо, магнезият и калцият се изразходват бързо. Спортът и задължителните упражнения не винаги са достатъчни.

"Сплина" е екстракт от чист и свеж течен хлорофил, основно извлечен от растението бяла черница. Напитката е богат източник на естествени минерали, витамини, белтъчини, микроелементи и антиоксиданти, които са от съществено значение за балансирането и поддържането на здраво тяло. 

Две супени лъжици "Сплина" се равняват на 2 кг. плодове и зеленчуци. Продуктът съдържа повече от 25 витамина и протеина.

 Той притежава изключително силен алкален ефект върху храносмилателната система. В случай на прекалена употреба на белтъчини и сладкиши, на кафе и газирани напитки организмът се вкиселява и става податлив на различни заболявания. В такива случаи се препоръчва да се проведе режим на детоксикация, при който течният хлорофил е ключова съставка.

 

Сплина може да се използва и за външна употреба: за дезинфекция, за отстраняване на по-малки синини, за изплакване и дезинфекция на устата и гърлото. 

Хлорофилът има способността да регенерира телата ни на молекулярно и клетъчно ниво и вече е известно, че той помага при пречистването на тялото, в борбата с инфекциите, при лекуването на вътрешни и повърхностни рани. Консумацията на хлорофил насърчава и стимулира здравето на кръвоносната, храносмилателната и имунната система. Наличието на хлорофил в ежедневното ни меню увеличава броя на червените кръвни клетки, с което се увеличава кислорода в организма.

 Хлорофилът има двойно действие като лек за лошият дъх. На първо място, той действа като естествен природен дезодорант, елиминирайки лошите миризми в устата и гърлото. На второ място, което е и по-важното, той насърчава здравето на храносмилателния тракт и устната кухина, а това в повечето случаи е основната причина за лошия дъх.

Други продукти Сплина са 

SPLINA паста за зъби с естествен хлорофил и ксилитол

и 

SPLINA сапун с хлорофил

 Съдържа витамин К, С, фолиева киселина, желязо, калций, протеини, които са от съществено значение при изграждането на червените кръвни клетки и засилването на имунната ни система.

  

3 основни функции

 

БАЛАНСИРА алкално-киселинните нива и повишава имунитета.

ПРОЧИСТВА храносмилателната система и кръвта.

ПОДХРАНВА организма. Splina е богата на витамини А, С и Е, цинк, фолиева киселина, калций, магнезий и желязо.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Спомага за добър хранителен баланс;

Подхранва организма;

Прочиства кръвта

Облекчава болки и симптоми на язва;

Предотвратява образуването на киселини;

Препоръчва се на диабетици и хипертоници, защото увеличава кислорода в тялото;

Препоръчва се при бременност, защото е богат на желязо;

Препоръчва се на хора с анемия и болки в костната система.


За да се осигури дневният баланс на организма, с оптимално разнообразие, ние препоръчваме "Сплина".

Поръчайте на info@medicaltime.email или тел.: 0878 467 414