Back to top medicaltime.bg

Да преборим затлъстяването с Шейк Оф!В Световния ден за информираност за диабет всички говорим за нарастващата епидемия от диабет тип 2 и затлъстяване. Освен бързото и нездравословно хранене повечето хора в големите градове страдат и от недостатъчна двигателна активност или т.нар. заседнал начин на живот (8 часа пред компютъра).

Всички искаме да променим това. Първата стъпка е към цялостното изчистване на организма, "задръстен" с шлаки в червата, паразити и др. Първата стъпка от борбата с бавния метаболизъм, високото кръвно налягане и лошия холестерол се крие в напитка от Малайзия. 

Тя се казва Шейк Оф и е превъзходна здравословна напитка, съставена от 100% естествени съставки, които допринасят за изхвърлянето на всички токсини от дебелото черво, оставяйки го чисто и здраво.

Консумира се вечер, няколко часа след хранене с 2-3 чаши вода. През нощта извършва своята детоксикираща функция, обирайки ненужните шлаки в гънките на червата.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Пречиства дебелото черва;
  • Снабдява клетките с кислород;
  • Нормализира кръвното налягане;
  • Тонизира тялото;
  • Изгаря мазнините;
  • Спомага за детоксикацията на организма;
  • Придава свежест и красота на кожата;
  • Предпазва организма от развитие на ракови клетки;
  • Няма странични ефекти.

Растителните фибри благоприятстват подвижността на червата. Освен това при честа консумация фибрите намаляват нивата на лошия холестерол LDL, докато благоприятстват отделянето на холецистокинин, който понижава апетита и подпомага запазването на нормалното ниво на захарта в кръвта. 

РОЗЕЛ (каркаде) Той спомага за укрепването на стените на кръвоносните съдове. Лимонената киселина, която се съдържа в розел-а , помага за тонизиране на организма, предпазва от простудни и инфекциозни заболявания, гони стреса и подобрява обмяната на веществата. 

ОВЕС Съдържа ценни антиоксидантни средства, които защитават от сърдечна недостатъчност. Подобрява състоянието на имунната система, предпазва я от инфекции и стабилизира кръвната захар, понижава риска от диабет тип II. 

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКА, СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛЕФОН: 0878 467 414 или пишете на info@medicaltime.email

 

 ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА Активната съставка в тази билка се нарича хидроксилимонена киселина или HCA и набира репутация като вещество, което играе активна роля за загубата на тегло чрез подтискане на апетита и чрез намаляване на способността на организма да образува мастна тъкан по време на преяждане. По време на тренировка редовната й употреба стимулира изгарянето на мазнините.

ИНУЛИН Много научни изследвания доказват, че ежедневната употреба на инулин значително повишава количеството на бифидобактериите в червата и води до понижаване на количеството на патогенни бактерии от рода на Салмонела и Стафилококи.
Инулинът е пребиотик. Пребиотиците са вид несмилаеми хранителни съставки, които стимулират и активизират определени бактерии в дебелото черво, подобрявайки значително функцията му. Тъй като не се разпада по време на храносмилане на монозахариди, инулинът не повишава нивата на кръвната захар и е предпочитана съставка за хората, които се стремят да регулират диабета си.