Преглед на простатна жлеза и PSA за 40 лв.
Back to top medicaltime.bg

Юпитер в Стрелец от 8-ми ноември: открий щастието!На 8 ноември 2018г. Юпитер - "звездата на кралете" или "планетата на голямото щастие", както често е наричан, напуска тъмното царство на знак Скорпион и преминава в своя дом, в знака, на който е планета управител - Стрелец, за около година и един месец - до 3 декември 2019г.

Движението на Юпитер по зодиака е сравнително бавно и за последен път той се е движил в знак Стрелец от края на 2006г. до края на 2007г. Следващия му транзит там ще се състои след 12 години - около 2030 - 2031г., затова е добре сега през 2019г. да се възползваме в максимална степен от това изключително благоприятно и даващо положение на газовия гигант!

И така: след голямото изчистване, трансформацията и преодоляването на нашата тъмна страна, на нашите зависимости, слабости и страхове - материални и нематериални, които преживяхме чрез Юпитер в знак Скорпион, ни очаква период на опознаване, на изучаване и на разширение на нашите вътрешни хоризонти и на потребността ни да наблюдаваме живота си и всичко, което ни се случва от една по-глобална гледна точка, на едно ново ниво - в духовен и философски смисъл! Знак Стрелец ще ни подтикне към движение и промяна, към желание да надскочим себе си, към желание да познаем себе си, да превъзмогнем ограниченията на съществуващата среда - вътрешни и външни, чрез знание и получаване на информация, ще ни помогне да променим нашия начин на мислене и на възприятие на света, да разширим своето съзнание. И чрез импулса на огъня да осъзнаем нуждата да се учим и да опознаваме всяка ситуация в живота ни, да работим със собствения си интелект и начин на мислене в името на това, когато година по-късно Юпитер премине в знак Козирог, да бъдем готови да постигнем нашите най-глобални и важни цели в живота ни, да реализираме себе си и да достигнем максимума, на който сме способни!

юпитер в стрелец

И както знаем една от основните характеристики на Юпитер и на знак Стрелец са честността и справедливостта. И сега в годината на този транзит нуждата от това да бъдем начисто пред самите себе си ще бъде от изключително значение. По същия начин и връзката на зараждащия се нов цикъл на Юпитер и Слънцето в края на 2018г., с новите цикли в движението на Венера и Меркурий идват на дневен ред за да ни покажат, че честността в общуването и във взаимоотношенията с хората - независимо в личен или социален и делови план - ще бъде също от първостепенно значение за нашето успешно развитие напред.

Още повече през 2020г. ни предстои едно изключително важно събитие - съвпад на Юпитер, Сатурн и Плутон в знака Козирог. Което ще бъде голяма възможност за подем и изкачването ни едно наистина сериозно стъпало нагоре в нашето еволюционно развитие, ако съумеем да се възползваме максимално от енергетиката на планетните конфигурации през 2019г.

Така че определено с помощта на планетата, смятана за духовен учител в живота на всеки от нас - Юпитер, ако се възползваме в максимална степен от нейната благоприятна и положителна енергетика, която ще работи изключително силно и по предназначение в знак Стрелец, и ако желанието ни да бъдем по-информирани и по-наясно със съществуващата реалност и собствените ни способности е водещо, навлизайки в този важен за нас период 2019 - 2020г., ще можем да очакваме истинска реализация на това, което желаем в един глобален план в живота ни.

 ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ТУК: http://astrolive.info/jupiter-in-sagittarius-2018-2019/

 От: http://astrolive.info