Преглед на простатна жлеза и PSA за 40 лв.
Back to top medicaltime.bg

Ретроградният Марс води до агресия и големи промени!

Този период ще бъде от 27 юни до 28 август 2018 годинаРетроградните планети създават ситуации, които носят голяма кардинална промяна в нашия вътрешен свят,  в нашите планове и действия. Тогава може да очакваме една по – голяма динамиката в живота ни  и огромен хаос, който трябва да се помъчим да подредим.
 
Планетата Марс е ретроградна по един път на всеки две години и два месеца, но   влиянието й зависи и от това, в кой зодиакален знак  преминава през този си период. В настоящия това са Козирог и Водолей.
 
Марс  олицетворява силата,  волята и стремежът ни към живота, нашите  действия и импулсите ни. Символ е на борбата, конкуренцията, агресията, амбицията, физическата сила и секса.

Как ще ни повлияе ретроградният Марс?
 
През този период когато е ретроградният Марс може да се почувстваме много по- отпаднали и апатични, нашият тонус е възможно да се понижи рязко, да станем по-раздразнителни и агресивни към околните. Много от нас започват да спорят и да влизат в  конфликти.
 
За какво е подходящо това време на ретрограден Марс?
 
Това е време, през което ние  трябва  да обърнем внимание на себе си и на вътрешния си свят. Трябва да се опитаме да насочим собственият си гняв и агресия в една по– конструктивна насока. 
 
Как влияе ретроградният Марс върху събитията?
 
През тези месеци е по– голяма вероятността да се случат аварии, инциденти, травми. Всичко, с което се захванем ще се случва много бавно. Не е желателно и благоприятно да се правят ремонти.
 

Списъкът с неблагоприятни и нежелателни дейности в периода на Ретро Марс е дълъг, но нека припомним едни от най-важните рекомендации:

-         Хирургически операции – само по спешност;

-         Спортна активност – рекордите са свързани с травми;

-         Бизнес начинания и делови инициативи – извънредно скъпи проекти, стигащи до задънена улица;

-         На любовния фронт при нови запознанства – в секса не съм супер герой;

-         Покупка на автомобил – постоянен абонамент за най-скъпите сервизи;

-         Неналожителни дълги пътувания – носете си аптечка и проверете имате ли в телефонния си бележник номера на Пътна помощ.

-         Постъпване на нова работа – нека и молбата ви за напускане да е готова.


Транзит на Марс във Водолей през 2018 година 
Марс влиза в причудливия и независим знак Водолей на 16 май 2018 и остава тук до 13 август 2018. Заради ретроградния период, през тази година Марс ще бъда два пъти във Водолей, вторият транзит продължава от 11 септември до 16 ноември 2018 година.
Намирайки се във Водолей, червената планета става леко ексцентрична, така че вие ще забележите, че сте станали по-изобретателни, все по-често ще ви идват блестящи и нестандартни идеи. Дори сънищата в пози период може да бъдат необичайни, понякога пророчески. 
Транзитът на тази планета във Водолей ви дава желание за независимост и непокорство. През този период „свобода“ става не просто дума, а жизнена необходимост. Не се старайте никого да ограничавате и да спирате, позволете на другите да се чувстват свободни. Изразявайте своята неповторима индивидуалност и воювайте за оригиналността!
Планетата Марс се свързва с огнената стихия, но в прохладния Водолей тя се освежава, на преден план излизат интелектуалните въпроси. Този зодиакален знак е свързан с общочовешките, хуманитарни ценности, така че не се учудвайте, ако при вас се появи необходимост да вземете участие в някакви обществени мероприятия или се пробуди интересът ви към социална активност.