Преглед на простатна жлеза и PSA за 40 лв.
Back to top medicaltime.bg

Перфекционист, импулсивен или ексцентричен човек сте?Снимка номер 1

Вие сте интелектуалец, перфекционист и обожавате контрола. Не сте прекалено отворени към хората, които не познавате, т.е. сте доста резервирани. Повечето емоции си задържите за себе си. Искате самотата, затова обожавам да седи в мълчание. Силни сте и стабилни и никога не взимате прибързани решения.

test-od-15 sekundi-odberete-slika-i-otkrijte-dali-ste-perfekcionisti-impulsivni-ili-odgovorni-03.jpg

Снимка номер 2

Невероятно самостоятелни сте и имате силен характер. Трудно премисляте решенията си, смели сте и решителни. Успешни сте в каквото и да започнете, амбициозни и професионални. Имате стратегия и тактика за почти всяка житейска ситуация. Понякога действате студено, но само защото имате добър контрол над себе си. Вие сте роден лидер.

test-od-15 sekundi-odberete-slika-i-otkrijte-dali-ste-perfekcionisti-impulsivni-ili-odgovorni-04.jpg

Снимка номер 3

Импулсивни сте и често позволявате да ви водят емоциите. Доста сте креативни и имате добри идеи.Стараете се всеки ден да ви бъде приключение. Обичате да флиртувате и да съблазнявате хората около себе си. Отворени сте, понякога дори и ексцентрични, което обърква хората във вашето обкръжение.

test-od-15 sekundi-odberete-slika-i-otkrijte-dali-ste-perfekcionisti-impulsivni-ili-odgovorni-02.jpg

Снимка номер 4

За вас казват, че сте вечно в облаците и повече на небето, отколкото на земята. Обожавате да фантазирате за някои други светове. Харизматични и винаги усмихнати. Социални сте и затова околните ви изживяват като спасител когато е необходима позитивност. Непоносимосткъм шаблони и рутина.

test-od-15 sekundi-odberete-slika-i-otkrijte-dali-ste-perfekcionisti-impulsivni-ili-odgovorni-05.jpg

Снимка номер 5

Никога не можете да останете незабелязани. Когато влезете в някоя стая, променяте енергията. Свикнали сте да бъдете в центъра на вниманието и знаете как добре да го използвате. Наслаждавате се на съблазни. По природа сте лесно влюбчиви. Не разбирате практичните хора, които не използват сърцето.

test-od-15 sekundi-odberete-slika-i-otkrijte-dali-ste-perfekcionisti-impulsivni-ili-odgovorni-06.jpg

Снимка номер 6

Отговорни сте и свойски. Хората обикновено имат голямо доверие във вас, затова имате огромен кръг от приятели. Малко сте мистериозни, което е магнит за противоположния пол. Обичате да изпълнявате чужди желания. Никога не бягате от работа и задължения.

test-od-15 sekundi-odberete-slika-i-otkrijte-dali-ste-perfekcionisti-impulsivni-ili-odgovorni-07.jpg

Снимка номер 7

Достойни и художествено настроени, но понякога прекалявате и се затворяте в своя свят. Вярвате в духовните светове. Обожавате философското разбиране за живота. Имате набито око и забелязвате детайли, които другите хора трудно виждат.

test-od-15 sekundi-odberete-slika-i-otkrijte-dali-ste-perfekcionisti-impulsivni-ili-odgovorni-08.jpg

Снимка номер 8

Ексцентричен сте и необичайно творчески. Не всеки може да ви бъде приятел, но тези, които ще ви приемат каквито сте, ще ви обожават. Правите нещата по свой характерен начин, различен от другите. Показвате харизма и положителна енергия.

test-od-15 sekundi-odberete-slika-i-otkrijte-dali-ste-perfekcionisti-impulsivni-ili-odgovorni-09.jpg

Снимка номер 9

Вие сте перфекционист, който никога не се отказва от това, което е наумил. Но обичате да изпълнявате и чужди желания. Имате добра душа и голямо сърце. Романтични сте, но понякога имате твърде високи очаквания, поради което лесно се разочаровате. Често сте тъжен, това е единственият недостатък.

test-od-15 sekundi-odberete-slika-i-otkrijte-dali-ste-perfekcionisti-impulsivni-ili-odgovorni-10.jpg

Източник: patyk