Back to top medicaltime.bg

НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ЧИТАТЕЛЯТ ЗА КНИГАТА "О(У)ЧЕБНИК ЗА МЪЖЕ" 

 
Познати и непознати мъже и жени от цялата страна ежедневно ми изпращат отзиви за книгата "О(У)ЧЕБНИК ЗА МЪЖЕ", чиято премиера беше в София преди по-малко от 10 дни. Ето и коментари от първите, които прочетоха забавното, но и много провокативно издание:

   Ще започна с едно мнение на една прекрасна жена, която в деня на премиерата на книгата видях след повече от 10 години... Първата Мис България Бранимира Антонова: 
"Възхищавам се на Патриция от сърце, защото написаното и цитатите са като три в едно. Стил, чувство за хумор и тежки истини поднесени майсторски!"

 Благодаря и на прекрасната Ивелина Ангелова от Варна, която също изпрати рецензия за Очебника ;)))
Негово Величество Читателят каза:

"Благодаря ти, Патриция Кирилова!
За това, което си и това, че се справяш отлично в професионален план.
Новата ти книга е жестока.
Ще очаквам с нетърпение следващата.
За мен е чест, че те познавам лично!
"Няма незаменими хора има само неповторими!
Ти си от втората категория????


 
   
Ето какво написа и Елена Минева от Пловдив: 
"Здравейте Патриция Взех си книгата следобед, и независимо, че съм в ремонт, зарязах всичко и седнах да почета малко. Уникално четиво! 
Обещава да е толкова интересно, колкото си представях. 
В момента съм на 21 страница и се смях от сърце.

Адмирации! Благодаря от сърце и за автографа???? 
Продължавайте да творите, да се вдъхновявате , да ни образовате и да ни радвате. 
Следя ви постовете, доколкото ми е възможно, гледам участията ви в ефира и се наслаждавам, особенно за темата с любимите ни БГ мъже 
Бъдете здрава , имайте много любов, щастие и прекрасни дни

Ето още един от моите читатели, пожелал анонимност - И.Ч.:
"Поздравявам те! Книгата ми хареса.
Не очаквах, честно казано.
В нея обаче всеки мъж може да види себе си и собствения си комплекс в дадена ситуация. Както и аз видях себе си в някои, но това е природата и ловният инстинкт, който движи света от началото на съществуването му в праисторическа форма.
Но книгата е много силна, както силна жена си и ти!
Да, обичаме да ни отглеждат силни майки и силни жени, признавам .... но се боря с това и не веднъж съм си доказвал, че мога да работя, да изкарвам пари, да пазарувам, да сготвя, да пусна пералня и да си изгладя ризата сам"... 


   
 
   Един вдъхновяващ отзив и от Ели Пешева: "Здравей, Патриция. Прочетох книгата. Много ми хареса. Мислех, че само мен ме облъчват прости мъже. Една жена, ако не е достатъчно ерудирана, може пък да е хубава, да готви хубаво или да си гледа детето. А един прост мъж си е катастрофа. Аз и преди ти крадях изразните средства, но сега почти съм я наизустила. 
Книга за ценители! Поздравления и приятна вечер!".


Читателят Иван Спахийски коментира: "Патриция, видях се в доста ситуации в твоята книга -  много глупости, които съм правил, докато съм бил влюбен. Там, където се говореше за смелостта и благородството, права си, че си обърнала повече внимание на благородството, не е толкова трудно да се придобие смелост, благородството наистина е по-трудно. Няма точка, по която да не съм се провалял. Опитвал съм да намеря причината в себе си, но не съм я намирал, защото не съм разбирал... А вместо да съм се опитвал да разбирам, по-добре да съм се опитал да усетя..".      

  Ето и един от любимите ми коментари - написан от Илия Стайков:
"Здравей! Преполових книгата на един дъх, много се забавлявах, за съжаление това е трагикокомичната реалност. Знаеш ли, смятам "кухите лейки" май сред мъжете са повече, на места се смях на корем. Много ми хареса изказа за матриархата в древността. Поговорката "мъжът е главата, а жената - шията" е точно казано. Вчера говорих за книгата във фирмата - имаше интерес, така че не се учудвай, ако ти поръчам още. А сега - иска ми се да има повече жени като теб - изключитено красиви и много интелигентни, та вие сте шията където се врътне, натам е и главата. Още много мога да пиша, но ти ме разбираш. Обичам те, нека всички да се обичаме и да не се делим на полове! Това не е ли Заветът на Есеите, а по-късно и Богомилите. Смело напред, каузата си заслужава, а от мен целувки и приятна вечер. Обичам те".
Една прекрасна дама от Пловдив, която лично познавам и правих интервю с нея за хората, страдащи от редки заболявания - Йорданка Петкова. Ето какво написа тя, след като прочете книгата: 

"Единствено жената е дарена с божественото качество ЖИВОТА ДА ДАРЯВА ЖИВОТ". Благодаря ти за прекрасното пътуване в света на ЖЕНАТА.
Благодаря от сърце на всички, които написаха своите отзиви за книгата!

ОБИЧАМ ВИ!!!

Патриция Кирилова