Back to top medicaltime.bg

Любовна съвместимост според деня на ражданеСпоред астролозите и нумеролози по деня на раждане може да се определи и характера и съвместимостта между двойките. Вижте повече:

Понеделник

Покровител Луна. Нейната променливост влияе върху характера на родените в този ден. Те са склонни към бързо вземане на решения и често сменят обстановката. Тези хора са романтични и чувствени натури. Обичат хубавата храна, имат стил. За тях мнението на другите е от значение. Въпреки настроенията са отзивчиви и могат да се притекат на помощ. Съвместимост: съюзът с хора, родени в понеделник и петък, е идеалният. С вторник също ще се разбирате добре. Връзка с родени в събота и неделя ще изисква непрекъснати компромиси.

 

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ЛИМФАТА НАТУРАЛЕН ДЕТОКСИКАТОР


Вторник Покровител Марс. Хората, родени в този ден, са своенравни, склонни към избухливост, любители на тръпката. Междуличностните отношения с тези хора са трудни. Съвместимост: Пасват си с понеделник и четвъртък, предвид мекия им характер. Съюзът със сряда предизвиква непрекъснати дразнения. Партньор, роден в събота, е малко вероятно да се примири с доминиращия вторник. Петък и неделя - тези хора са фокусирани само върху себе си и съюзът с вторник е възможен само ако последният се примири и обгрижва партньора си.


Сряда Покровител Меркурий. Тези хора имат лекомислено отношение към живота. Нямат проблеми с общуването, обичат промяната и блестят с нови идеи. Винаги са душата на компанията. Съвместимост: Възможно най-добрата връзка е с човек, роден в петък или неделя. Съюз с вторник е въможен, ако сряда се съгласи да живее по правилата му, в противен случай трябва да жертва своите интереси. Отношенията с четвъртък са трудни поради различие в характера. С човек, роден в събота, е възможна краткотрайна връзка.


Четвъртък Покровител Юпитер. Тези хора са предани на семейството, ще направят всичко възможно, за да гарантират уют. Уверени са и блестят с организаторските си способности. Стремят се към лидерство и справедливост. Съвместимост: Перспективни отношения с хората, родени в събота. Отношенията с вторник може да попречат на ревността на четвъртък. С петък ще трябва да привикнат към неговата многостранност. Не е подходящ партньор, роден в сряда, четвъртък и неделя.


 

ИМЮН МОДУЛАТОР

 

Петък Покровител Венера. Те са обаятелни и творчески натури, обичащи всичко. Винаги се притичват на помощ, трепетно се отнасят към близките. Съвместимост: Съюзът с понеделник или събота обещава романтика. Вторник трябва да го обгрижва. Колоритни и ярки са взаимоотношенията със сряда. С четвъртък трудно намира разбиране. Съюзът с неделя може да бъде развален от роднини. Събота Покровител Сатурн. Сериозни, отговорни и решителни. Не са склонни към авантюра. Не обичат купоните. Преобладава здравият разум, не вярват на любовта от пръв поглед. Съвместимост: Идеални са отношенията с понеделник, сряда или неделя. В отношенията с вторник ще преобладават емоциите, но самият съюз едва ли ще е дълъг. Съюз с четвъртък е възможен, ако събота отстъпи. Сложни са взаимоотношенията между събота и петък.


Неделя Покровител Слънце. Творчески личности, умеещи да намерят изход от всяка ситуация и да се наслаждават на живота. Те рядко имат разочарования и животът им е пълен с успехи. От партньора искат максимум внимание. Съвместимост: Съюзът с понеделник ще бъде без емоции, но затова дълъг и спокоен. Хората от сряда внасят разнообразие в живота на неделя. Идеалният съюз е с неделя въпреки припокриването. Възможен е дълъг съюз с петък. Не си подхождат с вторник и четвъртък - първият постоянно ще мърмори, а вторият ще се опита да го подчини. 

От: Dama.bg