Back to top medicaltime.bg

Какъв съм според деня на раждане?!Понеделник – денят на Луната

Луната е символ на майката и майчинството. Затова родените в този ден са грижовни родители и обичат уюта на семейното огнище. Заедно с това понеделникът носи неспокойствие. Родените в понеделник са нервни, но без да избухват. Сред позитивните им качества се неуморимият романтизъм  и емоционалност.

Родените в понеделник са мечтатели и винаги търсят позитивното дори в най-неприятната ситуация.

 

Вторник – денят на Марс

Марс е богът на войната. Затова не бива да се изненадвате, че родените във вторник са избухливи и не обичат да преговарят. Те са индивидуалисти и трудно работят в екип. Рядко споделят проблемите си и предпочитат сами да се справят с тях. Сред позитивните качества на родените във вторник са инициативността и иновативността.

 НАТУРАЛЕН ДЕТОКСИКАТОР 

Сряда – денят на Меркурий

Меркурий е богът-вестител. Затова родените в сряда са общителни и комуникативни хора. Умеят да се впишат във всяка компания за секунди. Остроумни и духовити са. Родените в сряда са перфектните бизнесмени – комбинация между интелект, умения и бизнес насоченост. Обичат да пътуват и да срещат нови хора.

Сред негативните им качества са работохолизмът и склонността да пренебрегват семейството си.

Какъв си според деня на раждане?

Четвъртък – денят на Юпитер

Юпитер е върховният бог, всички останали се подчиняват на него. Затова не бива да се изненадваме, че родените в четвъртък са естествени лидери. Обичат да привличат вниманието към себе си и да ръководят. Чувстват се най-уверени, когато имат последователи. Сред негативните качества на родените в четвъртък са, че понякога, увлечени в работата, забравят за чуждото мнение. Имат склонността да се затварят в себе си и да игнорират околните.

Петък – денят на Венера

Венера е богинята на красотата. Родените в петък са хармонични и чаровни личности. Винаги успяват да привлекат околните с външния си вид и обаянието си. Те са артисти, атлети и дипломати.

Обичат да са център на вниманието и да са сред хора. Не им се отдават точните науки, а еднообразието винаги разваля настроението им.

Събота – денят на Сатурн

Сатурн е богът на времето и смъртта. Затова родените в този ден са мрачни и интровертни личности. Те са учени и философи. Предпочитат са стоят отстрани, когато са в компания. По-добри слушатели са, отколкото разказвачи. За това пък често дават много ценни съвети на обкръжението си. Сред любимите им занимания са четенето на книги и медитацията.

Неделя – денят на Слънцето

Неделята е денят на Слънцето, богът на живота и изцелението. Родените в неделя са позитивни личности и умеят да изслушват и успокояват. Щедростта им няма граници – както към познати и приятели, така и към непознати.

Родените в неделя са креативни личности, макар и малко разсеяни. Най-негативното им качество е, че често забравят.


От: rozali.com