Back to top medicaltime.bg

Жената с кръвна група “АВ” в любовта

Мерилин Монро беше “АВ”Това говори достатъчно. Всяка жена от този тип, в най-висша степен е въплътена в най-известния мит в световното кино.

Секссимвол, малко момиченце, сърдечна, с недостижими идеали за мъжете и наивна аморалност... Мерилин синтезира в личността си най-забележителните черти на женския характер от тази кръвна група. Разбира се, това е краен случай, чиито черти са още по-засилени от съдбата на звездата и от медиите, които я използваха. Но във всяка жена “АВ” има една Монро. Не винаги се живее лесно с това...

Първата забележителна характеристика на жената от тип “АВ”, независимо от Rh, е почти шизофреничната й раздвоеност между вродения й разум и нейната развинтена фантазия. Тя трудно се оправя с това вродено противоречие. От една страна – анализира, претегля, разнищва... От друга – тя е понесена от мечтите си. Душата й се люлее между тези две страни.

ЗА ОНКОБОЛНИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ


Жената или момичето “АВ” са тихи води. Считат ги за разумни, стабилни и често предвидими. На практика обаче те никога не реагират така, както сме очаквали. Впрочем дали и те самите могат да се предвидят? Не съвсем, защото повечето пъти се оставят на страстите си.

Те се харесват на мъжете. Тяхната интелигентност, душевност, свободното им изказване и държание, естествената им наивност, но не глуповата, умението да се харесват... толкова качества, които буквално омагьосват силния пол. Една “АВ” винаги представлява интерес за мъжа, по време на вечерта или в компания.

НОВ ТЕСТ ЗА ХРАНИТЕЛНА НЕТОЛЕРАНТНОСТМерилин Монро е типичен представител на “АБ”. Със своята сексапилност и чар, жените от Rh– стоят начело на тази редица. Но другите също не се справят зле. Какво ли не си мислим за подобни загадъчни жени, истинско съкровище от изненади, една от друга по-забавни. Имаме право – в три от четири случая те оправдават очакванията ни.

И каква тайнственост крият в себе си! Вечната жена, с нейните интересни загадки, като че се е въплътила в нея.

Но не е много лесно да ги спечелиш. Жените от “АВ” рядко се хвърлят на врата на първия срещнат. Трябва им малко време, освен ако след няколко чаши шампанско не са решили да се впуснат в авантюра още тази вечер. Това ще бъде забележителна вечер, но без продължение...

Жената “АВ” има нужда от продължително ухажване. От всички жени, тя най-много обича да получава подаръци. Изключително много обича бижута. Не е необходимо това да са безценни украшения. Жените “АВ” не ценят изобщо парите. Това, което желаят, изглежда малко детинско, но е нещо блестящо!

Тя най-вече трябва да говори и... да не я прекъсват. Една такава жена иска да знае всичко за този, когото е решила да обича, дори и ако е приела само да пътува с него. Тя ще бъде поласкана, ако й разкажете всичко. Никой няма да е по-любопитен от нея за вашето детство, за цвета на очите на майка ви и за драмата на нещастната ви ученическа любов.

Тя говори свободно за своите неща, без да се притеснява. Не им вярвайте особено! Не че си измислят историята, за да ви впечатлят. Жените и мъжете “АВ” са много почтени в това отношение. Те доста украсяват, без да си дават сметка.

Младо момиче или жена от този тип трудно се решават в любовта. И в тази област, както и във всички други, те са крайно нерешителни. Това обаче не може да бъде причина да препирате. Тя се ужасява от това. Така че този, който я обича и ухажва, трябва да се въоръжи с търпение, непрекъснато да е около нея, да я обгръща с внимание, да я спечели, както онези принцеси, за които е мечтала като малка и за които може би тайно все още мечтае.

Спечелена веднъж, тя се проявява като практична съпруга. Но нейното вътрешно противоречие между въображаемо и реално отново се проявява. Тя се занимава старателно със семейството си и се приспособява идеално към условията. Рискува, най-вече ако е от Rh–, да пренебрегне известна амбиция, както за нея, така и за нейния партньор.

Материалният свят с парите и сигурността си не я привлича. Тя предпочита много повече, след като си е осигурила най-необходимото, да се посвети на хуманитарно артистично хоби. Именно в това намира истинското си призвание и щастие.

Съпругът или партньорът на такава личност не трябва да се показва голям формалист. “АВ” остават непредвидими и в отношенията си с другия пол. Те често имат склонност да се впускат в невероятни приключения в стил “ескимоски клуб по живопис върху снеговете на Андите” или морална помощ за изпадналите в беда миещи се мечки.

Понякога това увлечение е със сериозни последици за семейния бюджет. В подобни случаи не трябва да ги стряскате. “АВ” имат оправдание за всичко. За мъжете, които са достатъчно толерантни и влюбени, че да се прехласнат пред техните фантасмагории, те са “любимо зло”. Но по принцип можем да им се доверим. Жените и момичетата “АВ” са стабилни и е приятно да се живее с тях. Изискват голямо внимание от партньора, но и те му отвръщат със същото.

Внимавайте с депресиите им! Те може да ви се сторят безпричинни и лишени от всякакъв смисъл. Когато е тъжна или пренебрегната, жената “АВ” старателно скрива мотивите на разочарованието си. Често са свързани с професионални тревоги. Не желае да се довери и с течение на времето все повече се задълбочава в лоши мисли.

В такива случаи е малко вероятно да разговаря за проблема с партньора си, особено ако тя е от “АВ” Rh–. Нейни идеални събеседници биха били семейният лекар, приятелка или психотерапевт. Ще разпознаете депресията на жената от този тип от поведението й в леглото.

Обикновено жена, която отказва на своя партньор, дава знак, че намира на друго място отдушник за еротичните си желания. Поне през повечето време.

У една “АВ” това охладняване на чувствата, в четири от пет случая, няма нищо общо с трайна и незаконна връзка. Този тип жени, които са различни от другите кръвни групи, могат много добре да споделят сладострастията си със същата енергия и без ни най-малък комплекс за вина. Наистина рядко се случва жена “АВ” да кривне настрани. Това обикновено става след дълги размишления.

Вашата “АВ” отказва всякакъв физически контакт. Първият въпрос, който възниква, е – не се ли прибирате твърде късно? Дали не си лягате и не предприемате сериозни неща в доста късни часове за нейния биологичен ритъм?

Трябва да знаете, че мъжете и жените “АВ”, най-вече жените, имат огромна нужда от сън. Минат, не минат няколко часа, на тях им се доспива. Техните чувства отслабват. Прегръдките на Морфей за тях са по-привлекателни от тези на партньора.

Другата причина за спада на сексуалната активност на жената “АВ” са тревогите. Те буквално я карат да блокира. Докато не ги сподели с някого, безчувствеността й ще продължава.

Извън тези недостатъци, жената и момичето “АВ” е това, което наричаме шестица от тотото. Неслучайно някои от тях на драго сърце се насочват към професиите на сексотерапевти или анализатори на еротични проблеми.

Ако с точно такива проблеми се сблъсквате често, господине, оженете се за жена “АВ”. Тя е същевременно един вулкан, тъй като от всички кръвни типове, те единствени са способни да изпитат от един до три оргазма на вечер. Тя е най-загрижената партньорка за взаимното удоволствие.

Жената “АВ” е готова да се отдаде на всички прищевки на партньора си. Японците казват, че те са най-благосклонни към оралния секс. Във Филипините сред проститутките именно те са най-търсени от богатите разгулници. Статистиките са все още несигурни, но както изглежда, резултатите са същите и в американски градове като Ню Йорк, Атлантик Сити, столици на платената любов.

Казват, че мъж, който е експериментирал оргазъм при такава жена, повече не е опитвал с друга. Тяхното либидо е толкова силно, че понякога не намират задоволство в мъжете, и започват да го търсят в своя пол, за по-нови емоции... Случайно станалите лесбийки са много повече сред кръвна група “АВ”, отколкото в другите кръвни групи.

Може ли да се каже, че тази жена не би могла да живее без изобилен секс? И тук “АВ” се проявяват като парадоксални. Някакво блокиране в детството или в юношеството, травма в първия еротичен миг, може да предизвика окончателно “осакатяване” и да ги направи неспособни да изпитат еротичното удоволствие. Тогава те компенсират с мистицизъм или се отдават на артистичното си призвание, което е толкова невероятно, че излиза извън човешките представи.

Ето защо може би великите недостъпни жени, хладните богини от висшите сфери на естетиката и таланта са от “АВ”.