Преглед на простатна жлеза и PSA за 40 лв.
Back to top medicaltime.bg

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ: пластична хирургия!

29 и 30 юни в София и Бургас!Светилото в пластичната хирургия на болници Медикал Парк с повторни безплатни консултации в Бургас и София

Предвид многобройните запитвания ,турската болнична верига МЕДИКАЛ ПАРК България отново кани своя пластичен хирург за своите български пациенти .
На 29 юни в София и на 30 юни в Бургас тази година , доц. д-р Мурат Диярбакърлъоглу ще представи най-новите тенденции и практики в естетичната и пластична хирургия. Всеки желаещ ще има възможност за лична консултация с лекаря. Личните консултации са абсолютно безплатни ,за заявили участие. Записалите се за консултации ще могат да се възползват и от специалните преференциални цени с отстъпки .
Доц. Д-р Мурат Диярбакърлъоглу е специалист по пластична, реконструктивна и естетична хирургия. Специализирал е естетична хирургия налице и хирургични интервенции при мигрена в клиниката на един от най-известните пластични хирурзи на САЩ.

Записвания и консулатции ще са на следните адреси : 
гр.Бургас : ДКЦ Ел Масри с адрес : ул. „Батак“ 48, 8001 ж.к. Лазур, Бургас .За записване: тел. 056 / 84 47 37
гр.София : в офиса на представителтвото на верига болници "MEDICALPARK " Турция с адрес: ул. Цар Самуил No: 1 партер, офис 4 Можете да се запишете, като се обадите на телефон : 0888688805