Back to top medicaltime.bg

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ НА 18 МАЙ В СОФИЯ 

На 18 май, петък, експертите на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ ще предоставят безплатни консултации в София. Те са подходящи за всеки, който се интересува от второ медицинско мнение от водещ специалист в чужбина или диагностика и лечение извън България. Консултациите са безплатни, но е необходимо

 

предварително записване на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402

 

От лечение в чужбина се интересуват пациенти от всякаква възраст и социален статус, показва опитът на „Медикъл Караджъ“. Някои от тях се нуждаят от медицински услуги, които не се предоставят в България. Други са обезсърчени от лечението си в страната до момента и търсят второ мнение или продължаване на лечението си зад граница. Трети държат на конкретни лекари или клиники, за които са научили след собствено проучване в интернет.

 

 МОЩНА ФОРМУЛА, която подпомага имунната система на организма по време на химио- и лъчетерапия

 

 

За всички тях „Медикъл Караджъ“ предоставя информация и консултация за подходящите възможности, които се основават на натрупан опит със стотици пациенти, както и съдействие в целия процес по организацията и осъществяването на пътуването и лечението. По този начин пациентите и техните близки пестят време, усилия, а в много случаи и средства.

За безплатните консултации на 18 май пациентите трябва да донесат на място

 

всички медицински документи и изследвания

 

с които разполагат до момента. По време на индивидуалните срещи експертите се запознават с всеки конкретен случай и медицинската документация по него, и предоставят информация за възможностите за получаване на второ мнение и медицински услуги в близо 100 от най-добрите болници в 8 държави по света. При необходимост пациентите получават съдействие за контакт с едно или повече лечебни заведения, които са специализирани в лечение на конкретното заболяване. След обсъждане на случая с медицинските екипи, предлагаме една или няколко възможности, за да може пациентът и неговите близки да направят информиран избор. Хората, които се обръщат към нас, могат да разчитат и на съдействие при организацията и логистиката при получаване на медицински услуги в чужбина.

Благодарение на опита си и изградените трайни взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в Турция, Израел и Европа, експертите на „Медикъл Караджъ“ имат възможност да съдействат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-добрите специалисти в света, включително при сложни или спешни случаи. Те знаят към кого да се обърнат в зависимост от конкретния случай, какви документи да предоставят и как да го направят, така че да бъдат разгледани във възможно най-кратки срокове.

 

 МОЩНА ДЕТОКС ФОРМУЛА

 

Така на пациентите и техните близки не се налага да се притесняват към коя клиника и лекар да се обърнат; разумна ли е цената, която ще платят; как да организират пътуването и престоя си. От тази услуга, която е напълно безплатна за пациента, се възползват най-често хора с онкологични, ревматологични и сложни хирургични проблеми, но също и такива, които са преминали няколко неуспешни опита за инвитро оплождане в България или търсят по-специфично лечение на диабет например.

За допълнителна информация и записване: тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.