Back to top medicaltime.bg

Пълен преглед и диагностични изследвания на простатна жлеза за 25 лв.През м. юли може да се възползвате от 50% отстъпка от стойността на пакет „Профилактика на простатната жлеза“ в Хил клиник. Пакетът е конструиран специално за нуждите на мъжете над 50-годишна възраст и гарантира цялостна диагностика на простатата им. Включва IPSS индекс, ректален преглед, ехографско изследване, измерване големината на железата, измерване на остатъчната урина, консултация със специалист въз основа на извършените тестове за подходящо лечение.

Скринингът е препоръчителен за всички мъже над 50 г. и силно препоръчителен за пациенти над 45 г. с фамилна обремененост, когато техни роднини са диагностицирани с рак на простатата. Статистиката сочи, че при тях рискът от развитие на злокачествен процес в жлезата е силно завишен.

Повечето простатни карциноми имат бавно развитие и първоначално не дават никакви симптоми. Затова ежегодната среща със специалист е животоспасяваща. Ракът на простатата дава метастази в лимфните възли и костите. Тогава обаче е прекалено късно за ефективно лечение. Ранната диагностика на заболяването дава 100% шанс за пълно излекуване.

За ваше удобство запазете предварително час на тел. 02 439 3131