Преглед на простатна жлеза и PSA за 40 лв.
Back to top medicaltime.bg

Мисия Здраве 2018 – отново в центъра на София 1-3 юни 2018 г., София, в Княжеската градина 

 

            На 1-ви юни, в центъра на София, пред Паметника на съветската армия отваря врати Мисия Здраве 2018. Събитието е вече традиционно за София и се провежда за 6-та поредна година в края на пролетта.

            Изложителите- Над 80 са изложителите тази години. Представени са производители на здравословни продукти и услуги, фармацевтика, био-козметика, хранителни добавки, био-храни, здравословни продукти за дома и офиса. Здравните заведения участват както винаги - болници, поликлиники  и лаборатории. Услугите за здравословен живот и добра форма са също застъпени – школи по спортни танци, фитнес-центрове, йога клубове и др.. Присъстват издатели на специализирана литература в областта на здравословния начин на живот.

            Партньорите - Мисия Здраве 2017 се провежда с подкрепата на Столична община. Събитието се радва на засилен интерес от множество организации, медии и web-платформи. Всички те обединяват усилия за развитието на визията и мисията на събитието. Повечето партньори участват в програмата, която е наситена с различни развлекателни, спортни, информационни и образователни активности за всички възрасти.

 

            Работно време на Мисия Здраве

01.06.2018 г.  (петък) 12:00-20:00

02.06.2018 г. (събота) 10:00-20:00

03.06.2018 г. (неделя) 10:00-16:00

 

            ПРОГРАМАТА - При съставянето на програмата, организаторите се водят от трите стълба на философията на Мисия Здраве: Откритост; Безплатен достъп до информация; Забавление и спортни занимания. 

            Пълна информация за програмата по дни и часове ще може да се намери на страницата на Български икономически форум:http://www.biforum.org

            СПОРТ:Мисия Здраве 2018 щепредложи множество спортни дейности, в които всеки желаещ може да се включи БЕЗПЛАТНО:

            - Индивидуални: спортни танци; бягане в парка; ролери;групови фитнес-упражнения; йога; KangooJump;

            - Турнири:волейбол; бадминтон.

                       

            СЦЕНА: И тази година сцената ще работи и през 3-те дни на събитието като основен водещ на съботната и неделната програма е Ники Кънчев. Програмата на сцената съдържа следното:

     - Развлекателни модули:- Информационни модули:- Модули с игри и награди

           

            Програма на ЩАНДОВЕТЕпредвижда БЕЗПЛАТНИ прегледи, консултации и изследвания, сред които са:

            - очни прегледи с табло и преглед за макулна дегенерация;

      - скрининг за диабет; измерване на кръвна захар;

            - ЕКГ; консултации по сърдечно-съдови проблеми; мерене на кръвно налягане и оценка на риска от предсърдно мъждене и други рискови фактори, свързани с начина на живот;

            - тестове за ХИВ и хепатит C;

            - преглед на щитовидна жлеза;

           

            Друго, което ще се случва по щандовете:

            - демонстрации на продукти; Почистване на лице;

            - дегустации;

            - томболи с награди на отделните изложители;

 

            През първия уикенд на юни, отделете 1-2 часа от Вашето време, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето и здравословния начин на живот. Със сигурност ще Ви е лесно и удобно - всичко се намира на едно място – в Княжеската градина, в близост до изхода на метро станция"СУ Климент Охридски".

            Входът е свободен. Там ще Ви очакват екипът и партньорите на Мисия Здраве, с много настроение засвежи и позитивни емоции. За повече информация: INFO@MEDICALTIME.EMAIL