Преглед на простатна жлеза и PSA за 40 лв.
Back to top medicaltime.bg

Заповядайте на "Май Фест" 2018!Скъпи приятели,

Отново е време да поканим вас и децата ви на

традиционното ни градинско парти по повод 24 май

То ще се състои на самия Ден на българската просвета и култура в двора на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, а началният час е 10:30. 

Пригответе си доброто настроение и желание за забавления на открито и заповядайте на „Май Фест“ – защото няма по-добра причина за радост от детските усмивки, хубавата музика и това да сме отново заедно. Разбира се, едно истинско градинско празненство винаги е съпътствано от вкусна храна, разхладителни напитки и много забавления за малчуганите от всички възрасти. За барбекюто лично ще се погрижи проф. Атанас Щерев, чиито талант като майстор на скарата мнозина вече познават. 

„Май Фест” е чудесен повод да си припомним, че децата ни носят не само любов и надежда, но и вяра в едно по-добро бъдеще, изпълнено с просветени и образовани млади хора. Защото мъничето, което с радост чете днес, утре ще бъде разумен и отговорен гражданин. „Ние създаваме радост“ отдавна вече не е само мото на желанието ни да сбъдваме най-съкровените мечти на хиляди семейства. То изразява ценностите, в които екипът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ вярва – любов, уважение към семейството, грижа към всеки пациент и повече поводи да сме заедно и да се радваме на всяка нова детска усмивка. 

Тази година „Май Фест“ няма да изневери на утвърдените традиции – за децата ще има много забавления, атракциони и възможности да демонстрират креативността, тонус и желанието за празнуване и танцуване. Очаквайте много скоро още по-подробна информация за инициативите, които готвим за малки и големи участници в градинското ни празненство, а междувременно не пропускайте да се регистрирате за участие тук.

Очакваме ви на „Май Фест” 2018 от 10:30 ч в двора на болницата и обещаваме да ви посрещнем с много настроение и възможности за веселби!