Преглед на простатна жлеза и PSA за 40 лв.
Back to top medicaltime.bg

ЕФЕКТИВНА ГРИЖА ЗА СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Специализирани продукти Seni Care за грижа за кожата - на Изложение "Мисия Здраве" 

Разговаряме с г-н Гжегож Демкув – специалист продукти за инконтиненция в TZMO S.A. Полша, фирма, която произвежда продукти под марката SENI, който ще отговаря на Вашите въпроси, свързани с изпускането на урина.

Защо е важно да използвам специализирана козметика при суха и чувствителна кожа?

Сухата и чувствителната кожа и особено кожата на възрастните, които страдат от изпускане на урина и използват пелени, изисква подходящи грижи. Важно е да се обръща специално внимание на тези части на тялото, които са постоянно изложени на дразнители като урина и пот.

За адекватна и ефективна грижа за кожата трябва да се стремите да ограничите излаганетото на кожата на дразнещи фактори. Добре е да се използва козметика от една и съща серия. Продукти, които имат ниво на неутрално рН, са най-подходящи за хора с подобен проблем.

Защо да изберете специализирани продукти Seni Care за грижа за кожата?

Специално създадената формула на всеки продукт гарантира отлична ефективност, когато се използва върху суха, деликатна кожа, която изисква специални грижи.

Естествените съставки, използвани за производството на продуктите  Seni Care за грижа за кожата, ги прави безопасни за употреба дори и при най-чувствителната кожа.

Всички продукти Seni Care имат леко киселинно рН, което е най-подходящо за кожата. Продуктите Seni Care правят защитния слой на кожата по-силен, което го прави по-неподатлив на дразнене. Благодарение на специално подбраните активни съставки и модерната технология, използвана за направата на продукти Seni Care, те са деликатни, много ефективно защитават хидролипидния слой на кожата. Продуктите Seni Care не съдържат сапун - това намалява риска от дразнене на кожата.

Продуктите Seni Care са многофункционални, което позволява да се ограничи броя на продуктите за грижа за кожата, които се използват, и по този начин да се понижи риска от дразнене на кожата.

Разнообразнието в серията Seni Care помага да изберете продукти, които допълват действията помежду си в 3 стъпки.

Деликатно почистване:

Кожата на хората, страдащи от изпускане на урина, е важно да бъде почиствана ежедневно. За тази цел се използва измиващата иподхранваща пяна Seni Care, както и измиващ крем 3в1 Seni Care, които заместват използването на вода и сапун, който дразни кожата. Ефективно овлажняват, почистват кожата и оставят върху нея защитен слой.

Регенерация:

Продуктите за регенерация на кожата Seni Care я подхранват и овлажняват,  предоставят ежедневна защита на чувствителната кожа – можете да избирате от:

Емулсия за суха кожа - за ежедневна грижа за дехидратирана, чувствителна кожа, склонна към раздразнение. Емулсията има лека консистенция и се разпространява лесно, попива бързо. Перфектно хидратира, успокоява дразненето на кожата, подобрява състоянието й. Предпазва кожата от вредните външни фактори. Обогатена с 4% урея, която ефективно омекотява сухия епидермис, изглажда и подобрява структурата на кожата.,

Крем за суха кожа с 10% уреа- за всекидневна грижа за суха и лющеща се кожа, особено подходящ за колена, крака, лакти и ръце. Регулира процеса на лющене и белене. Благодарение на глицерина и 10% уреа ефективно овлажнява кожата. Перфектно омекотява. Не съдържа оцветители.

Защитно маслоSeni Care - за ежедневна грижа и масаж на кожата, която е суха, чувствителна и изложена на дразнене, особено при лежащоболни хора. Видимо изглажда и стяга кожата. Подхранва и предпазва от изсушаване. Благодарение на специално подбрани съставки на маслото стимулира микроциркулацията , успокоява и предпазва от раздразнение. Нанася се лесно.

Ефективна защита:

Благодарение на своите активни съставки, защитният крем с цинков оксид Seni Care предпазва от възпаления, ожулвания и рани от залежаване. Оставя по повърхността на кожата защитен слой, който предпазва от дразнещите фактори, съдържащи се в урината и изпражненията. Благодарение на оптималното съдържание на цинков оксид има антибактериално и антисептично действие и предпазва кожата от раздразнения. Съдържа SINDOOR® - естествен абсорбент на неприятната миризма.

 

Специализирани продукти Seni Care за грижа за кожата - на Изложение "Мисия Здраве"