Преглед на простатна жлеза и PSA за 40 лв.
Back to top medicaltime.bg

Доброволци за мисия: „Да съхраним човешкото в човека“
Център за социално здраве Somenso, набира доброволци за мисия:  
„Да съхраним човешкото в човека“????

Ако ти си позитивен и отговорен човек с афинитет към иновациите. Личност която не мисли само за себе си, държи на общочовешките ценности и е готова да помогне за преодоляването на себичността, изолацията и неувереноста. Ние те каним официално да станеш ПОСЛАНИК на мисията за човека организиран от Somenso- център за социално здраве!


Събитието е планирано за краят на октомври, зала в град София ще определим в зависимост от интереса и ще продължи  3 часа след работно време. Обещаваме да бъде едно незабравимо преживяване, където ще срещнеш други енергични и жизнени хора, желаещи да се научат как да се съхраняват в технологичния век! Ще говорим за баланса работа-личен живот и ще демонстрираме технологията в помощ на Твоето качество на живот!

За да се подготвим за събитието ще се проведем  първоначална среща с три различни групи хора на които ще разкажем с подробности необходимите позиции. Ако ти се припознаеш в някоя от тях ще те поканим отново за да се подготвим добре. Няма да загубиш и ако не се припознаеш, на първата среща ще демонстрираме:

-Измерване на стреса със стрес контрол карта

-Мозъчните вълни на доброволец (biofeedback) и мозъчен (biofeedback) трейнинг

-Виртуална реалност при терапия на височинна фобия

В деня на събитието ще е необходимо да присъстваш от 18:00 до 21:30 часа.


Търсим позитивни и отговорни хора с афинитет към иновациите.????
✍Повече информация и записване ТУК.