Back to top medicaltime.bg

Подкрепа за една Надежда!Надежда е млада жена. Майка. Съпруга. Сестра. Дъщеря. Прекрасна е и кипи от енергия и живот. "Разбрах за проблема и от един пост днес - нейна майка е великолепната българска поетеса Маргарита Петкова. Борбата е с рака. Не знам много подробности. Ще ги дам в близките няколко дни, но не мога да остана безучастна и да не помогна при наличието на толкова успешни каузи с Ваше участие - моите приятели и близки. Вярвам, че и този път ще откликнете! Вярвам, че като името си Надежда носи една голяма надежда в ДНК-то си и чудото ще се случи!", коментира във ФБ Ажда Чаушева.

Организиран е базар в помощ на Надето


 Ще получавате отчет за парите си и какво се случва по време на лечението и. За тези, които за първи път ще участват в такъв тип базар искам да кажа как процедираме. Обявяваме артикул за продажба /по възможност нов или много запазен/, определяме първоначална цена и край на търга. Наддалият най-много печели търга. За да получи спечеленото, внася парите по сметка и снима платежното като го прилага в коментар под артикула.

ФБ групата в подкрепа на Надежда вече има и PayPal, освен банкова сметка в ДСК. Мейлът може да изпишете както с малка първа буква, така и с главна, както е написан.  

PayPal :
Nadezhda.georgieva.bg@gmail.comУспех, Наде!!!