Back to top medicaltime.bg

Благотворително събитие Time2Care за бездомни животни утре! 

 На 12.05, тазисъбота, от 11 до 20 ч. в Сердика Център ще се проведе благотворително събитие Time 2 Care/ „Време е да се погрижиш“ на Сдружение „Деар“ и Dare 2 Care Animals (https://www.facebook.com/Dare2CareAnimals/)

Ще има позитивни разговори за животни и доброволчество, временни татуировки и прекрасни арт бижута, чинии, чаши,кучешки шалчета и други ръчно изработени и практични красоти, които ще се продават благотворително в полза на каузата за бездмните животни. Виж повече за събитието тук: https://goo.gl/T2r2jy

Доброволчески екип Dare 2 Care Animals

спасява и се грижи за изхвърлениилипострадаликотета и кучета, които се настаняват във временни приемни домове, докато бъдат осиновени.

Ето какво обясни допълнително Севим Рашидова от Сдружение „Деар“: „Ние помагаме и на животните, и на хората. Работим за решаването на проблема цялостно, като не само спасяваме животни, а и образоваме хората за грижата за тях, публикуваме полезна информация за това онлайн и правим обучения с деца в училища и детски центрове. Вярваме, че ако ние хората станем по-добри и по-информирани, то и животните в домовете и на улицата, ще са по-добре. Решението е в ръцете на всеки от нас.