Back to top medicaltime.bg

Благотворителна акция в полза на детска градина "МОРЯЧЕ" Бургас!Нека започнем месеца с нещо добро. Агенция за търговия с недвижими имоти Капитал Естейт обяви 2018 година за година на благотворителност.

При всяка сделка с посредничество на агенцията в периода 01 януари 2018г. - 31 декември 2018г., те даряват 50 (петдесет) лева за подпомагане дейността на детска градина и/или ясла в гр. Бургас. Всеки клиент ще получи информация за изразходванена средствата по предназначение.

Целта е набиране на средства за изграждане на детска площадка в детска градина "Моряче", в двора на градинатаПлановете ни включват: комбинирана площадка за игра на деца, където те ще могат да играят на воля в топлите месеции нова ударопоглъщащанастилка с много добра еластичност, която да предпазва децата от наранявания при падане и подхлъзване при тяхната игра.

Родителското Настоятелство към детската градина планира да набере средства в размер на 1495 € или 2 924 лева, които да покрият разходите за проектиране, закупуване и изграждане на площадката. Имаме нужда от Вашата подкрепа, където и да се намирате на Земното кълбо! Заедно ще осъществим нашата идея и ще я превърнем в реалност!

Като начална стъпка създадохме тази дарителска страница с помощта на GoGetFunding, за да може Вие по-лесно да откриете информация за нашата кауза и начините, по които може да дарите. Молим Ви да споделите информацията за нашата дарителска кампания с Вашите семейства, приятели и колеги. Благодарим предварително!

Детска градина „Моряче“ е открита през далечната 1977г., с прилежащ двор от 10 дка. На територията има изградено футболно игрище, с писта за лека атлетика около него. Всяка група в детската градина разполага с асфалтирана площадка за игра на деца и провеждане на уроци на открито. Съществуващите съоръжения не са обновявани от самото начало през 1977г. Площадките са стари и опасни за здравето на децата. Има спешна нужда от поетапното им обновяване!

Благодарим, че отделихте време и разгледахте нашата инициатива! Вашите дарения ще бъдат използвани за покупка на материали за изграждане на детската площадка в градина “Моряче”. Това ще даде възможност на децата да се забавляват на открито по време на тяхното обучение. Нещо, което до този момент не беше възможно.

Още информация ТУК